Om Stadig

Stadig är ett produktionsbolag med 30 års erfarenhet från de största succéerna i den svenska nöjesvärlden, som Hallå! Popmusik, kickar å kläder, MAMMA MIA! THE PARTY, Storhetsvansinne, ÄGD – Vad kostar ett rikare liv, Lena + Orup och I manegen med Glenn Killing. Vi vet hur vi väljer rätt produktion vid rätt tillfälle och till rätt scen.

Vår styrka är att skapa kombinationer av det oväntade – det lilla med det stora, det smala med det breda och det intima med det storslagna.

Stadig tycker det är viktigt att ge näring åt den kreativa processen och att ge en produktion det självförtroende som krävs för att våga satsa allt. Vi sammanför rätt kreatörer från vårt breda kontaktnät och leder produktionen hela vägen från idé till premiär. För oss är det lika självklart att ta det övergripande ansvaret för en produktion som att visa omsorg för dess bärande detaljer.

Stadig hjälper också kreatörer att förvärva och förvalta rättigheter.

 • ”Förr utgick jag från artisten, idag utgår jag från berättelsen” – My

  My Blomgren, VD och producent

  My har mer än 30 års erfarenhet av nöjesbranschen. Som artistchef på Berns Salonger producerade hon redan 1994 I manegen med Glenn Killing och har därefter bland annat producerat succéer som Ljust och Fräscht, ORUP – Viva La Pop, Henrik Dorsin – Näktergalen från Holavedsvägen, Treater, Jakten på den försvunna staden – Filip & Fredrik, ÄGD – Vad kostar ett rikare liv?, The 90’s – Ett försvarstal och Lena + Orup. Hon har även arbetat med tv-produktioner som C/o Segemyhr och Melodifestivalen.

   

  Sedan 2018 är My Blomgren medlem i Country Music Association (CMA)'s Swedish Advisory Group.

   

  My kommer senast från tjänsten som kreativ chef och grundande delägare på Blixten & Co.

   

  Kontakt: my@stadig.se

 • Sally, foxterrier och assistent

Stadig

Elfviksvägen 64
181 47 Lidingö

+46 70 735 33 75
info@stadig.se